13 partier er klar til at møde dig på torsdag

KOMMUNALT. Partier, rådhuset og Frederiksberg Bladet inviterer borgerne til stort valgmøde på rådhuset

Af Jeanette Hougaard

jhg@minby.dk

VALGMØDE: På torsdag 9. november er det igen tid til Frederiksberg Bladet store valgmøde på rådhuset.

13 partier har takket ja til at sætte sig i panelet og debattere, hvad borgerne i salen viser sig at være optagede af og vil høre partierne bud på, inden de skal en tur forbi valgstederne 21.november.

Dørene åbner kl. 18, så der er god mulighed til at møde kandidaterne i deres stande og få en politisk snak, inden selve valgmødet begynder kl. 19.

Styr på tropperne

Først får alle partierne hver to minutter til et indledende indlæg og herefter vil retoriker Jesper Troels Jensen fra firmaet Rhetor være ordstyrer af debatten. Han vil på sin underholdende facon udfordre politikerne på at være klare i mælet om de politiske visioner og holde styr på tropperne.

Der er også mulighed for, at man kan maile et spørgsmål, som man gerne vil have svar på i løbet af aftenen.

Vi trækker så mange indsendte spørgsmål som muligt fra hatten i løbet af aftenen, hvis man blot indsender spørgsmålet senest torsdag klokken 9 til mailadressen red@frederiksbergbladet.dk – skriv gerne ’Valgspørgsmål’ i emnefeltet.

Kaffe og kage i pausen

Halvvejs i valgmødet holder vi en pause, hvor vi byder på kaffe og smagsprøver på de kager som redaktionen har været heldige at smage på i artikelserien ’Bag Politikken’.

Her har vi spurgt spidskandidaterne, hvilken kage de mener er det bedste symbol på partiets politik.

Med en kop kaffe og en kage i hånden er der igen mulighed for at møde kandidaterne fra de forskellige partier i deres stande eller besøge Frederiksberg Bladets og Rhetors medarbejdere i deres stande, inden partierne igen får mulighed for et afsluttende indlæs. Vi takker af kl. 22, og håber alle går hjem med oplevelse af, at politik er langt fra kedeligt at blive klogere på.

Alle er velkomne, og vi glæder os til at se rigtig mange borgere på torsdag.

- læs flere artikler > artikel oversigt...