Frederiksberg Salonen i privaten

UDSTILLING. 34 kunstnere står bag ‘Frederiksberg Salonen’, der er udstillinger i private hjem.

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

kunst: Hvem vil ikke gerne se en kunstners private hjem, når man skal kigge på kunst? Nu får du muligheden med den nye udstillingsplatform ’Frederiksberg Salonen’.

Bag ’opfindelsen’ er 34 kunstnere, der vil udstille et eller to værker på ’Frederiksberg Saloner’, hvor værkerne bliver en del af den første kunstners udstilling i hendes private hjem.

Initiativtagerne bag gruppeudstillingen er Anne Aarslund og Mette Helena Rasmussen.

Den første kunstner er Anne Aarsland, der bor i lejlighed på Vodroffslund 2 i en 200 m2 stor lejlighed i en 100 år gammel bygning.

Oplæsning ved fernisering

Der er fernisering fredag 8. december kl. 16-20, hvor kunsthistoriker og skribent Line Rosenvinge åbner udstillingen kl. 16. Lone Hørslev vil lave en kort oplæsning.

Lørdag 9. og søndag 10. december er der åbent fra kl. 14.00-17.00. Onsdag 13. december og torsdag 14. december er der åbent fra kl. 15.00-17.00.

Udstillingen har besøgstid frem til og med 14. december. Der er gratis adgang.

Alle er velkomne til ferniseringen og i udstillingsperioden.

Her er et par af de kunstnere, du kan opleve Ditte Ejlerskov, Milena Bonifacini, Anika Lori, Line Busch og Peter Ravn. ’Frederiksberg Saloner’ vil rykke videre til andre kunstneres hjem i Danmark fire gange om året.

- læs flere artikler > artikel oversigt...