Nu kan du leje OK Krams lokaler

TIL LEJE:  OK-Fondens tidligere hus på Frederiksberg Allé 104 er nu sat til leje hos en erhvervsmægler.

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

FREDERIKSBERG ALLÉ: Beliggenheden fejler bestemt ikke noget, så hvis du drømmer om at åbne en restaurant på en af Frederiksbergs bedste adresser, så er matriklen ledig. Der er tale om hjørneejendommen på Frederiksberg Allé 104.

OK Kram har i mange ligget på Frederiksberg Allé 104, men da OK-Fonden valgte at sælge huset sidste år, måtte de finde nye lokaler.

De nye lokaler bliver Den Gule Villa på Dirch Passers Allé.

Tilbage på Frederiksberg Allé 104 er ejendommen nu sat til leje, og den nye lejer kan få hele huset eller lidt af herligheden.

Det er ejendomsmæglerfirmaet Kraer.dk, der har huset sat til leje. Huset ejes i dag af Hovedstadens Ejendomsselskab, der købte huset for 45 millioner kroner sidste år.

Engang var der biograf

I stueetagen kan en restaurant rykke ind, da omgivelserne allerede er indrettet til formålet, og breder sig på 376 m2 med kontor og produktionskøkken.

Der er også en stor veranda ud mod Allégade på ca 100 m2.

I kælderetagen lå engang Loppe Biografen fra 1905-1915. Der er højt til loftet i underetagen, der er på 232 m2 og et lager på 68 m2. Der er også en lille butik på 46 m2.

Tager man trappen op til 1. sal, er der i dag indrettet kontorer på 340 m2 og 2. sal har kontorer på 260 m2. På begge etager er der køkken og toiletter.

Der er mulighed for at leje tre p-pladser på husets grund.

Den fine hjørneejendom er fredet. Den kommende lejer får selv mulighed for at sætte sit præg på indretningen, står der på ejendomsmæglerens hjemmeside.

Prisen kan du selv tjekke på www.kraer.dk.

- læs flere artikler > artikel oversigt...