Hos lokal virksomhed er de eksperter i altaner

På Frederiksberg ligger den specialiserede virksomhed, Min Altan A/S. De er specialiserede i altaner, hvilket er blevet en meget populær tilbygning til lejligheder i områder som eksempelvis Frederiksberg. Det er et stort projekt at bygge en altan, hvorfor virksomhedens kunder nyder godt af den økonomiske sikkerhed, som Min Altan A/S kan garantere i forbindelse med opsætningen af altanen.

Det er i stigende grad populært at bygge en altan til sin lejlighed eller anden bolig, hvilket går hånd i hånd med den kompetente ydelse, som Min Altan A/S tilbyder. Virksomheden blev i 2008 startet af to ingeniører, som begge brænder for at tilbyde deres kunder skræddersyede løsninger i forbindelse deres altanønsker. Virksomheden er siden blevet større i takt med den stigende efterspørgsel på altanløsninger af høj kvalitet. Frederiksberg er særligt et område, som oplever et stigende antal altaner på lejlighederne, hvilket er belejligt for Min Altan A/S og deres kunder, da både kontor og showroom ligger på Frederiksberg.

Kunderne bliver hjulpet hele vejen

Da det kan være et uoverskueligt projekt at sætte en altan op, er det en stor fordel for virksomhedens kunder, at de kan få hjælp gennem hele processen. Det gælder både for private enkeltkunder og for ejer- eller andelsforeninger. Min Altan A/S tilbyder kompetent hjælp fra start til slut, hvilket blandt andet betyder, at beslutningsprocessen foregår i tæt samarbejde med virksomhedens eksperter. Dette sikrer, at kunderne får den løsning, som dækker lige netop deres behov.

Derudover står virksomheden også for at sikre byggetilladelse til kundernes altaner. Dermed har kunderne et minimum af praktiske ting at tage hensyn til i processen. Min Altan A/S består udelukkende af kompetente fagfolk, som er specialiserede indenfor dette område, hvilket blandt andet betyder, at der er en stor sikkerhed forbundet med både produktion og opsætning af altanen. På den måde er Min Altan A/S altså med hele vejen lige fra idéen om altanen opstår til, at kunden kan træde ud på sin nye altan.

Økonomisk styrke er kundernes sikkerhed

Hos Min Altan A/S kan de tilbyde deres kunder en stor økonomisk sikkerhed. Det skyldes, at virksomheden har en solid investor bag sig. Dermed kan Min Altan A/S udbyde en særdeles fordelagtig garanti på både små og store projekter. Det er naturligvis værdiskabende for deres kunder, hvilket dermed bliver til en fordel for Min Altan A/S, da de kan være konkurrencedygtige på det store marked for altaner. Det er nemt at kontakte virksomheden for at få en kompetent vejledning og en god start på dit næste altanprojekt.

På deres hjemmeside kan du finde kontaktoplysninger samt læse meget mere om deres fagligt kompetente udvalg af ydelser.

- læs flere artikler > artikel oversigt...