Mere skolegård til Skolen på Grundtvigsvej

NY AFTALE: Frederiksberg Kommune har indgået en aftale om leje af naboejendommens udeareal på Bianco Lunos Allé. Det betyder, at eleverne kan se frem til mere plads at røre sig på udendørs.

»Jeg er meget glad for aftalen med skolens naboer. Det er en rigtig god aftale, der lever op til det, skolen selv har ønsket om en beliggenhed tæt på skolens matrikel og med hurtig overtagelse. Vi sikrer med denne aftale flere kvadratmeter til den fremtidige skolegård, så den bliver endnu mere spændende for eleverne og forhåbentlig bidrager til en bedre hverdag for elever og personale,« udtaler Malene Barkhus, der er formand for Undervisningsudvalget i en pressemeddelelse.

250 ekstra kvadratmeter

Aftalen er kommet i stand mellem ejeren af naboejendommen, Heimstaden, og Frederiksberg Kommune.

Aftalen går ud på, at skolen lejer Heimstadens gårdareal på 250 kvadratmeter, som kommer til at indgå i den ny skolegård som et supplement til deres normale skolegård. Heimstaden har også brugsret over arealet samt over skolens nuværende skolegård – den må dog kun benyttes til aktiviteter, der er forenelige med skolens nuværende skolegård.

Inden arealet kan tages i brug som skolegård skal det asfalteres og indrettes med legeredskaber, ligesom muren mellem områderne skal rives ned og erstattes med en ny mur med en låge, så eleverne kan færdes frit mellem områderne, fremgår det af pressemeddelelsen.

Der vil inden længe blive præsenteret en tidsplan for arbejdet. hou

- læs flere artikler > artikel oversigt...