Nye butikker på vej i Domus Vista

NORDENS PLADS. Om et par uger åbner to nye butikker i Domus Vista Centret, der er ved at blive forvandlet fra en grim ælling til en smuk svane. Og en tredje butik er på vej.

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

PÅ VEJ: »Jeg er rigtig glad,« lyder det fra udviklingschef Klaus Cardel fra KFI, der ejer Domus Vista Centret. Årsagen til hans begejstring er, at man nu for alvor kan se, at der sker ting og sager på Nordens Plads.

»Vi har fået udlejet de to boksbutikker, læger og fysioterapeuter er flyttet ind og det samme er medborgercentret. Vi havde fundet en lejer til den sidste boksbutik, men vedkommende sprang fra, men vi er nu i dialog med en ny lejer,« siger Klaus Cardel.

Træning for de voksne

Et af de nye tilbud, der snart slår dørene op på Nordens Plads, vil brede sig over 1.500 kvadratmeter og kommer til at rumme et eksklusivt center for velvære med navnet Fitness Yoga Club. Manden bag hedder Jannick Lehmann, og han har en lang fortid i fitness-branchen.

Han glæder sig til at åbne dørenen for det trænende publikum om et par uger.

»Jeg bor selv på Frederiksberg, hvor jeg møder mange, der har svært ved at finde både tid og overskud til at holde krop og sind frisk til hverdagens udfordringer.

Derfor bygger vi et high-end center, hvor ethvert behov kan tilgodeses. Vi opsætter som de eneste i landet det ypperste inden for maskiner, der gør det muligt for medlemmerne at komme hele kroppen igennem på 27 minutter. Maskinerne imødekommer ikke kun det tidspres, som mange er under, men også de småskavanker, der måske er opstået ved en lidt for god livsstil. Systemet er effektivt, men også skånsomt,« fortæller han.

Et eksklusivt center

Det avancerede træningssystem suppleres af en kæmpe Hiit-bane, der står for ’High Intense Interval Training’ og er baseret på en videnskabelig tilgang, hvor man opnår mange sundhedsmæssige fordele ved at træne kort og intensivt.

»Vi vil gerne etablere en klub, der rummer det bedste inden for styrke- og kredsløbstræning, men vi ved også, at smidighed er mindst ligeså vigtig for at have det godt.

Man skal kunne sætte sig ned på gulvet med sine børn og børnebørn og komme op igen uden at det gør ondt. Smidigheden kan bl.a. forbedres på et af vores mange yogahold, der samtidig giver vores medlemmer et mentalt pusterum,« fortæller han og fortsætter:

»Vi har travlt, men vi skal nok nå at blive klar til 30. april, hvor vi glæder os til at slå dørene op til det mest eksklusive center ikke bare på Frederiksberg, men i hele landet,« siger Jannick Lehmann.

I dyrenes verden

I butikken ved siden af Fitness Yoga Centret i Domus Vista Centret åbner en verden for kæledyrene dog uden de firbende er til stede.

Michael Petersen fra Peteworld fortæller:

»Vi har fået mulighed for at få en god placering på Frederiksberg blandt andre lejere og i selskab med Meny. Placeringen er central også med vores butikker i Herlev, Brøndby og Hørsholm, så vi er ved at indtage Sjælland,« siger han med et smil.

Han regner med, at Petworld åbner lige før Bededag.

»Butikken er på 670 kvadratmeter, og vi har foder og tilbehør til kæledyr, og vi får fem ansatte. Og så har vi åbent hele ugen fra kl. 9.30-19 og til kl. 17 i weekenden,« fortæller han og røber, at endnu er butikken en stor byggeplads, da Petworld er ved at blive indrettet.

- læs flere artikler > artikel oversigt...