NYTÅRSQUIZ: Tip 13 rigtige

QUIZ. Ruth og Egon Nielsen fra Godthåbsvej havde 11 rigtige og stak af sted med champagnen som vindere af nytårsquizzen 2017. 13 nye spørgsmål klar.

Af Bo Børresen

bob@minby.dk

SPÅDOMME: Han er barnefødt på Frederiksberg, og sammen har de boet i lejligheden på Godthåbsvej siden 1969. Egon og Ruth Nielsen har med andre ord et vidtrækkende kendskab til Frederiksberg, og hvad der rører sig i byen.

Det understreger den kupon, ægteparret afleverede på Frederiksberg Bladet i starten af 2017. Opgaven var at forudse 13 nationale og ikke mindst lokale begivenheder. Ruth og Egon Nielsen lykkedes med at svare rigtigt på hele 11 af spørgsmålene.

Det formåede kun én anden, og så måtte der lodtrækning til at finde en vinder af nytårs-quizzen 2017. Den lodtrækning faldt altså ud til familien Nielsens fordel, hvorefter nytårs-champagnen var på plads i det lille hjem på Godthåbsvej.

»Vi holder nytår hjemme, så den vil vi glæde os til,« fortalte Ruth, da Frederiksberg Bladet overrakte flasken lige inden årets sidste dag, alt imens Egon stolt fremviste et telegram fra ingen ringere end Dronning Margrethe, der ønskede Frederiksberg-parret tillykke med diamantbrylluppet. Jo, 2017 var på mange måder et mindeværdigt år for Ruth og Egon Nielsen.

Klar til næste quiz

2018 byder næppe på et telegram fra den danske regent. Men måske Ruth og Egon kan genfinde evnerne til at forudse de nationale og lokale begivenheder. De forsikrer i hvert fald, at de nok skal være på banen, når 2018 skal forudses.

Det skal det inden 15. januar kl. 12.00, hvor der er frist for at deltage i nytårsquizzen 2018. Igen i år er der en god flaske champagne på højkant.

Man deltager enten ved at besvare spørgsmålene elektronisk på Frederiksberg Bladets hjemmeside minby.dk/frederiksberg, ved at sende kuponen på denne side til Frederiksberg Bladet eller ved at aflevere den i receptionen på stueetagen.

Kig ind i fremtiden, og spå om, hvad der sker i City i 2016. Der er en god flaske champagne på højkant. Vi skal have dit bud senest mandag 11. januar 2016 kl. 12.

Please wait...

- læs flere artikler > artikel oversigt...