Populær høstfest gør klar til årest fællesspisning

LANGBORD. 24. august bliver Frederiksberg Allé igen forvandlet til et langbord for 1.500 spisegæster. Restauranter, der vil være værter, kan melde sig nu.

Af Jeanette Hougaard

jhg@minby.dk

APPETIZER: Forberedelserne til årets udgave af Frederiksberg Høstfest 24. august er allerede i gang. I år bliver høstfesten samtidig rammen om den officielle indvielse af Copenhagen Cooking Festival, så spotlight er om muligt endnu skarpere på Frederiksbergs populære fællesspisning på alléen.

Men mens gæsterne bare skal afvente kampen om spisebilletterne, når de kommer til salg i juni, så skal restauranter, der vil byde ind som et af de syv forskellige spisetilbud, allerede nu i tænkeboksen.

Valget af værter

»Vi vil gerne have nogle restauranter som vi synes laver god mad og som har noget på hjertet og er entusiastiske omkring det at lave en god aften. Og så vil vi gerne have både københavnerrestauranter og Frederiksberg-restauranter, selvom det ikke er lykkedes os endnu at få så mange fra Frederiksberg. Dem skal vi arbejde hårdere for at få,« fortæller festivaldirektør Stine Lolk.

Ifølge konceptet bliver restauranterne parret med økologiske producenter og sammen skal de tilberede en menu.

»Så skal man kunne lave mad til cirka 200 gæster og skabe en rigtig god oplevelse. Det er et specielt set-up og man skal kunne være lidt fleksibel og se det sjove i at lave en fest på en gade.«

Ud fra evalueringen sidste år, så er det helt klar oplevelsen og stemningen, folk kommer efter og vægter højest.

»Noget af det vi skal arbejde med er maden. Hvis vi ser på tilfredsheden med maden sidste år, så var der lidt blandede tilbagemeldinger,« siger Stine Lolk.

Tilmelding og info på:

copenhagencooking.dk

- læs flere artikler > artikel oversigt...