Så er der Skam verdenspremierie

TEATER. Aveny-T byder på teaterversionen af Skam 2 på de skrå brædder til efteråret.

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

PREMIERE: Noora, William og Sana fra teaterversionen af Skam står klar til at indtage de skrå brædder på Aveny-T til efteråret.

Det frederiksbergske teater havde sidste sæson stor succes med opsætte Skam 1, hvor unge og de lidt ældre valfartede til teatret på Frederiksberg Allé.

Nu har Aveny-T igen været heldige at få mulighed for at have verdenspremiere på Skam 2 til efteråret.

Den 14. september er der verdenspremiere på Skam 2 med Fanny Bornedal i rollen som Noora.

Succesfuld serie for unge

Skam er en af de mest succesfulde ungdomsserier fra Norge, hvor man kan møde Eva, Noora, Vilde, Sana, Chris, William og alle de andre.

Skam går tæt på de unges verden, hvor man kommer tæt på gymnasieelever og deres problemer med kærlighed, venskaber, mobning og seksualitet.

Handlingen i Skam 2 er en kærlighedshistorie mellem den tjekkede 1.g’ er Noora og William fra 3.g.

Skam er ikke kun populær i Skandinavien også Sydkorea og Tyskland og mange andre lande er faldet pladask for de norske teenager, du nu kan møde i en dansk udgave til efteråret.

Skam i flere sæsoner

Teaterforestillingen Skam består af fire sæsoner, den vil i de næste tre sæsoner være åbningsforestilling og have verdenspremiere på Aveny-T.

Samtidig med Skam på de skrå brædder, så er Aveny-T i gang med at udvikle nye forestillinger til unge, det sker allerede fra den kommende sæson.

- læs flere artikler > artikel oversigt...