Firhjulede skal på omvej når Gammel Kongevej ensrettes

GAMMEL KONGEVEJ. I de næste par måneder bliver Gammel Kongevej ensrettet på grund af to vejarbejder, det sker fra 1. februar.

VEJARBEJDER: Det varer ikke længe før to større vejarbejder går i gang på Gammel Kongevej, der betyder at vejen ensrettes fra 1. februar til slutningen af juli.

Det er Frederiksberg Forsyning og Frederiksberg Kommune, der skal i gang med at udføre vejarbejde på vejen i to etaper.

I perioden vil det derfor kun være muligt for trafikken at køre i retning mod rådhuset.

Frederiksberg Forsyning skal udskifte vand- og gasledninger under Gammel Kongevej, men også renovere en række stikledninger. I forlængelse af det arbejde går Frederiksberg Kommune i gang med at udskifte brosten på cykelstierne ud med kantsten og lægge ny asfalt.

Arbejdet koordineres for at skabe så lidt gene for beboere, handlende og gæster på vejen som muligt. Der kommer trafikale ændringer for bilister og busserne, og i perioden vil der også være færre p-pladser.

Første etape løber fra 1. februar-1. maj på strækningen fra Allégade til Alhambravej. Anden etape går i luften fra 22. maj til slutningen af juli på strækningen fra Alhambravej til Værnedamsvej.

Mens arbejdet finder sted vil der i kortere perioder blive lukket for vand eller gas.

Både Frederiksberg Forsyning og Frederiksberg Kommune vil løbende informere om arbejdet med skilte og opslag i området.

Du kan læse mere om arbejdet på Gammel Kongevej på www.frb-forsyning.dk/glkongevej og om ændringer i bustrafikken på www.dinoffentligetransport.dk

hee

- læs flere artikler > artikel oversigt...